Vi installerar din Teslaladdare

Har du precis fått hem din nya Tesla och är i behov av installera en laddare? Eller ska du flytta, och behöver montera ner/upp laddaren vid ditt nya hus? Då har du hittat rätt! Vi på Söderhamns Eltjänst utför installationer av Tesla Wall Connector i Söderhamn med omnejd.

Det finns många olika fabrikat av elbilsladdare på marknaden, och vi installerar dom flesta. Men om du är har en Tesla så rekommenderar vi starkt Teslas egen laddare som heter Tesla Wall Connector. Laddaren är tålig och väderbeständig, den behöver därmed inte sitta under tak. Självklart har Telsa Wall Connector en mycket tilltalande design, med en vit yta täckt av glas. Tesla Wall Connector har en egen WiFi-Anslutning som uppdaterar mjukvaran i din bil medan den laddas. Efter att vi har installerat din laddare, så hjälper vi självklart till med att konfigurera och skapa upp ett WiFi-Nätverk (något många kunder kan tycka är lite krångligt). Detta är en gratistjänst som Tesla erbjuder för att din bil alltid ska ha senaste mjukvaran installerad.

Tesla Wall Connector kan även användas för laddning av andra elfordon än Tesla. Så länge dessa har Type2-Laddkontakt.

Telsa Wall Connector kvalificerar för skattereduktion för grön teknik i Sverige. Privatpersoner är berättigade till skattereduktionen, dock endast när köp och installation sker via en elektriker. Avdraget kan vara högst 50 procent för installation av laddpunkt för elfordon. Du kan antingen välja att beställa din Tesla Wall Connector själv via Tesla. Alternativt beställer du din Wall Connector genom oss och blir därmed berättigad till full skattereduktion.

Bor du i Söderhamn med omnejd och vill få din nya Teslaladdare installerad och fullt konfigurerad? Tveka då inte att höra av dig till oss. Eller fyll i formuläret nedan, så återkommer vi till dig inom 24 timmar. Notera att om du köper din Teslaladdare via oss så kostar det 200 kr mer än om du köper den själv. Detta är för att täcka våra kostnader för frakt och uthämtning av paketet. Men du blir berättigad till fullskattereduktion om du köper både laddare och installation av oss. Därmed blir totalpriset ändå billigare än om du beställer själv.

Funktioner:

  • Kompatibla med alla elbilar med en Type2-laddkontakt
  • Wi-Fi-anslutning för trådlösa firmwareuppdateringar
  • Upp till 71 km räckvidd per timme
  • Upp till 22 kW med trefas-anslutning
  • Strömdelning för att ge stöd till flera Wall Connector
  • Enkel installation i enfas eller trefasnät
  • Öppning av Teslas laddkontakt öppnas från anslutningskabeln
  • Alternativ för att ställa in maximal ström under installationen
  • Kabellängd 7,3 m
 

Tesla Wall Connector kan beställas själv på denna länk: Tesla Shop

Om du vill beställa din laddare/installation/konfigurering via oss, fyller du enkelt i formuläret nedan så återkommer vi med en skarp offert: